Contact en info

CONTACT EN INFORMATIE


Wat fijn dat je interesse hebt.


Over mijMijn naam is Ivon en haken is een uit de hand gelopen hobby van mij. Ik vind het prachtig om van een bolletje katoen allerlei mooie en leuke dingen voor baby's en kinderen te haken.

Op de site zijn voorbeelden te zien van wat ik in de loop der jaren gemaakt heb en nog steeds maak. Alles is uniek en kan door mij ook in opdracht gemaakt worden. Voordeel hierbij is dat de meeste artikelen dan ook gemaakt  worden naar je eigen wensen, kleuren. ideeën en voorkeuren. Laat me maar weten wat je in gedachten hebt. In overleg is bijna alles mogelijk.


Voor vragen of als je iets wilt kopen, bestellen of laten maken, stuur me dan een berichtje of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.


Mail            : info@vanvon.nl

Facebook   : VanVonCreatief


ALGEMENE INFORMATIE


Bestellen: Als je een bestelling doet, zal ik deze per email bevestigen. Hierin staat het bedrag inclusief de eventuele verzendkosten. Na betaling van dit bedrag zal ik het zo snel mogelijk verzenden. Hier krijg je ook bericht van en, indien het pakketpost betreft, ook de Track & Trace code.

Indien ik een artikel niet heb of als het speciaal gemaakt moet worden, wordt er van tevoren altijd een levertijd afgesproken. Over het algemeen zal dit ongeveer twee à drie weken zijn.


Verzenden/afhalen: Alle op de site genoemde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor verzending gelden de tarieven van PostNL. Binnen Nederland bedragen deze maximaal € 7,65.

Ook is het mogelijk om op afspraak de bestelling bij mij af te halen. Ik woon in de regio Amsterdam/het Gooi. Of kom langs als ik op een markt of braderie sta (zie homepage).


Retourneren: Omdat de artikelen uniek zijn kunnen deze niet geretourneerd worden.


Garantie: Alle artikelen worden door mij met de grootste zorg gemaakt. Mocht er desondanks iets mis zijn met het artikel, neem dan binnen een week contact met mij op. Ik ga ervan uit dat wij in overleg tot een oplossing zullen komen.


Veiligheidsadviezen

Let altijd op wat kinderen in hun mond stoppen en controleer producten regelmatig.


Privacy: Eventueel verstrekte gegevens tijdens correspondentie zullen nooit gebruikt worden voor andere doeleinden.


Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.


Veel plezier op mijn website, Ivon.


CONTACTFORMULIER